Німеччина Концерт зірки шоубізнес Віктор Павлік Німеччина

Після скандалу зі спецперепусткою концерти Віктора Павліка у Німеччині "накрились"

Сейчас читают: 366
hochu.ua

Народний артист України Віктор Павлік опинився в центрі гучного скандалу, який може негативно вплинути на його кар’єру. Деталі — в новому матеріалі HOCHU.ua!Віктор Павлік мав виступити на благодійному заході у Берліні 4-го червня.

Проте нещодавно стало відомо, що виступ артиста скасували.Музикантка Діана Янушкевич, яка займалася організацією заходу, повідомила про це на своїй сторінці у Faceebook.

Читати також "Поки молода – треба експериментувати": дружина Віктора Павліка купила автомобіль за майже 2 мільйони гривень У зв’язку з обставинами, які мали місце в житті артиста 16-17 травня, організатори прийняли рішення відмінити концерт Віктора Павліка,— написала вона.В свою чергу, дружина Віктора Павліка, Катерина Репяхова, в своїй соцмережі вирішила прокоментувати інцидент.З впевненістю скажу, що я вдячна життю за цю ситуацію, тому що ця ситуація дала мені зрозуміти багато чого, показала, хто мої друзі, а хто не зовсім.

Криза – це розвиток, це гарна можливість стати ще кращою версією себе. Мені писали журналісти, щоб я дала коментар, але я цього не зробила.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA