Met Gala новини шоубізнес MET

Вагітна Ріанна спізнилася на Met Gala 2023: співачка вийшла на публіку у вінтажній весільній сукні (ФОТО)

Сейчас читают: 606
hochu.ua

Американська співачка барбадоського походження Ріанна знову вразила фанатів неймовірним вбранням. Вагітна артистка запізнилася на офіційне відкриття килимової доріжки Met Gala 2023, проте змогла залишити тільки найкращі асоціації зі своїм виходом.

Деталі — на HOCHU.ua!В ніч з 1 на 2 травня відбувся один із наймасштабніших світських заходів — Met Gala, що організовується заради збору коштів для Інституту костюма Метрополітен-музею у Нью-Йорку.

Темою вечора було вшанування пам'яті легендарного німецьго кутюр'є Карла Лагерфельда, тому вбрання зірок мали бути у стилі самого дизайнера, тобто у чорно-білих тонах.

Читати також Без першої леді, але теж з українкою: як пройшов Time 100 Gala із найвпливовішими людьми планети (ФОТО) Співачка Ріанна разом зі своїм нареченим A$AP Rocky запізнилися на подію аж на дві години, але це не завадило фотографам зафіксувати яскравий вихід пари на килимову доріжку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA