Україна блогер зірки шоубізнес акторка Анна Трінчер Україна

Анна Трінчер "забула", коли День Незалежності України: ганьбу співачки оцінила вся країна (ВІДЕО)

Сейчас читают: 420
hochu.ua

З популярною українською співачкою Анною Трінчер нещодавно сталася неприємна ситуація. Так, артистка в одному з випусків шоу "Я люблю Україну" не змогла відповісти на елементарні питання про нашу країну.

Зокрема, Трінчер не знає, коли Україна святкує День Незалежності. Деталі – в матеріалі.Анна Трінчер взяла участь в новому шоу на одному з українських телеканалів "Я люблю Україну".

Суть шоу полягає в тому, що учасники мають відповісти на питання, які стосуються історичних подій нашої країни. Не дивлячись на те, що артистка закінчила школу лише декілька років тому, майже на всі питання вона не відповіла.В Мережі її відразу за це захейтили, зазначивши, що це ганьба: "За незалежність ганьба, не знати дати"; "Хто не знав , то вона закінчила школу із срібною медаллю"; "Як позорно не знати таких речей"; "Який сором".Знаменитість вирішила за себе постояти.

Вона зазначила, що не змогла розслабитися перед камерами через свій комплекс відмінниці.Коли мова йде про "змагання", в мені вмикається відмінниця, яка просто критично не вміє програвати… У мене пітніють руки… Я переживаю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA