Барбра Стрейзанд благодійність війна новини шоубізнес Барбра Стрейзанд

Барбра Стрейзанд пожертвувала Україні велику суму: на що співачка передала чек

Сейчас читают: 929
hochu.ua

Американська співачка й акторка Барбара Стрейзанд пожертвувала українцям 240 тисяч доларів (близько 8.9 млн грн). Як повідомляє українська державна фандрейзингова платформа UNITED24, ініційована Володимиром Зеленським, велику суму знаменитість передала на медичну допомогу.

Деталі — на HOCHU.ua!З нагоди річниці UNITED24, заради якої зірки Голлівуду завітали до Києва, відбувся саміт. На ньому присутні обговорили результати, яких вдалося досягти за рік існування благодійної платформи.

Зокрема, було презентовано результати роботи за напрямом "Медична допомога". Після виступу міністра охорони здоров'я Віктора Ляшка, координаторка платформи Ярослава Гресь винесла чек на 240 тисяч доларів, який Барбара передала на медичний напрямок.

Читати також Оригінально підтримує Україну вже рік: відомий німецький стиліст приїхав до Києва (ФОТО) Стрейзанд постійно підтримує платформу з серпня 2022 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA