Нео

Анна Бец, співзасновниця бренда MustHave: Ми вже працюємо над колекцією до дня перемоги

Сейчас читают: 319
womo.ua

Четвертий місяць триває війна в Україні. Вона позначилася на кожному: хтось втратив дохід, хтось дім, а хтось вимушено виїхав із країни.

Але кожен розуміє, що скільки б не тривала війна, вона закінчиться нашою перемогою. Український бізнес, який зупинився або перейшов на закриття потреб армії, починає потроху повертатися до роботи.

Ми поговорили із співзасновницею українського бренда одягу MustHave Анною Бец про те, які плани щодо розвитку бізнесу компанія будувала на 2022 рік, як війна змусила переорієнтуватися та які завдання стоять перед компанією сьогодні. Які у вас були бізнес-плани на 2022 рік? У нас були масштабні плани щодо зростання бізнесу, розширення колекції, створення команди.

Два рази на рік ми проводимо зустрічі з топменеджментом компанії. На початку 2022-го ми говорили з топами про розвиток компанії, про  зміни у внутрішніх процесах, про те, як ми пережили ковід.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA