Андрій Данилко Євробачення шоубізнес Андрій Данилко

Андрій Данилко обурений, що Руслану не запросили виступити на Євробаченні-2023

Сейчас читают: 524
hochu.ua

Схоже, що Євробачення не може пройти без скандалів. Нещодавно українська співачка Руслана висловила незадоволення через те, що її не запросили виступити у фіналі пісенного конкурсу.

За артистку заступився Андрій Данилко. В інтерв'ю інформаційному агентству УНІАН висловив свою позицію. Деталі — у матеріалі.Андрій Данилко вражений, чому не запросили переможницю конкурсу 2004 року.

Артист не розуміє, за якими критеріями відбувається відбір виконавців від України. Читати також Організатори Євробачення відреагували на звинувачення Руслани щодо її запрошення у Ліверпуль При всій повазі.

Я не розумію, чому є Alyona Alyona, а немає Руслани? Повинна бути якась схема. Хоча, як на мене, нехай всі беруть участь,— зазначив він.За його словами, запрошувати на шоу виконавця, який не представляв Україну на Євробаченні, є дивним.Наскільки я чув, то її запрошували, Руслану, на якісь заходи в рамках Євробачення...

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA