Андре Тан рюкзак школа тренды Андре Тан

Андре Тан & рюкзаки YES продемонстрували нові тренди в шкільній моді

Сейчас читают: 872
hochu.ua

25 вересня у Києві пройшов перший в Україні fashion-показ нової колекції шкільних та молодіжних рюкзаків від торгової марки YES, який провів гуру індустрії моди Андре Тан.

Такий показ був не лише першим в Україні, але й першим в світі, що посилює статус першопрохідця торгової марки YES!Бути модним у школі — це творче кредо ТМ YES, яке надихає її творців на створення неповторних та вишуканих продуктів.

Продукція цієї ТМ без сумніву завжди яскрава та приваблива. Новий сезон не став винятком, а навпаки підтвердив, що законодавець шкільної моди YES, як ніхто інший знає, як вразити школярів та студентів.Феєричний fashion-показ не залишив байдужим нікого з присутніх, а це насамперед великі дилери України на ринку шкільного текстилю.

Як відмітив консультант та критик колекції Андре Тан:Гарному смаку треба навчатись з дитинства разом з рюкзаками YES.І саме ТМ YES відчуває цей поклик сучасності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA