Ксения Мишина новости звезд Ксения Мишина

Ксенія Мішина розповіла про непростий період у стосунках з Олександром Еллертом

Сейчас читают: 574
liza.ua

Ще восени у мережі поширилися чутки про розрив Мішиної та Еллерта. Тоді підписники помітили, що актриса видалила знімки з чоловіком і він зник з поля зору її соцмережі.

Однак вже сьогодні пара знову активно демонструє своє кохання. Що саме відбувається між партнерами та чи дійсно вони розривали стосунки?Нещодавно учасниця першого сезону шоу «Холостячка» Ксенія Мішина влаштувала активне спілкування із прихильниками.

У своїх історіях вона відповіла на найхвилюючі питання аудиторії. Деякі з них стосувалися особистого життя акторки.Так, Ксенія розповіла, як саме у них з Олександром складається спільне життя.

Вона зізналася, що у них з гумористом дійсно був складний період.«Звичайно, в нас непростий шлях. Ми обоє багато чому вчимося»,– пояснила Мішина.Відповідаючи на питання, чи розчаровувалася вона у коханому, Ксенія не дала точної відповіді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA