місто Орел красота звёзды уход за кожей місто Орел

Надя Дорофєєва розповіла про свій головний beauty-ритуал, який ніколи не пропускає

Сейчас читают: 821
cosmo.com.ua

Графік Наді Дорофєєвої розписаний буквально по хвилинах. Вона встигає все: знімати кліпи і ролики для косметичного бренду, записувати нові пісні, репетирувати і навіть пробувати себе в нових амплуа — недавно співачка стала ведучою одного з випусків тревел-шоу «Орел&Решка.

10 років», що показує Новий канал. Але навіть у найнасиченіші дні дівчина знаходить місце у своєму графіку для тривалих банних процедур. «У дитинстві ми жили великою родиною у квартирі, в душ ходили по черзі, підганяли одне одного.

Тому зараз душ для мене – місце щастя та любові. Я можу проводити там дуже багато часу!» — зізналася Надя. Чималу частину цього часу дівчина витрачає на догляд за обличчям — вона не може піти спати, поки не змиє косметику. «Головне для мене — очищення.

Я дуже добре в кінці дня умиваюся — міцелярною водою, двофазною олійкою для зняття макіяжу, спеціальним гелем з водою, потім протираю обличчя тоніком і зволожую.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA