Экономика кар'єра новини успішна жінка вибір редакції

Аліна Соколенко: суспільство формує «дорожню карту сенсів», що закладає фундамент готовності до викликів

Сейчас читают: 797
womo.ua

Аліна Соколенко, Голова ASDE, міжнародна експертка зі сталого фінансування та ідеолог International Sustainability Forum в ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла про сталість, зелену економіку та антикорупційну політику.

Контекст дуже впливає на формування «людяності» та цінностей, те що здавалося важливим вчора, сьогодні має інший характер. На нашу долю випало чимало випробувань: природні катаклізми, пандемія, а тепер війни, що невпинно нанизують тягар наслідків війни на кожного громадянина, країн, де йде війна. Наразі спостерігається постійна трансформація процесів Прірва між світами війни та миру з кожним днем збільшується, бо люди почали звикати до цих явищ, і реакція не така гостра як на початку.

А для України питання розвитку громадянського суспільства, демократії, безпеки країни й територіальної цілісності, так само як питання, сталого розвитку економіки країни є ключовими на сьогодні.

Тож не диво, що спостерігається постійна трансформація процесів, де людський капітал є найвищою цінністю. Саме суспільство формує «дорожню карту сенсів», що закладає фундамент готовності до викликів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA