відео новини шоубізнес

Все заради кар'єри. Аліна Шаманська розповіла, як часто робила пластичні операції

Сейчас читают: 412
hochu.ua

Знаменита телеведуча та блогерка Аліна Шаманська, яка нині перебуває разом із сином в Америці, відверто зізналася про кількість пластичних оперативних втручань, які коригували її зовнішність.

Подробиці - в нашому матеріалі.Як виявилося, пластик у житті Аліни було більше ніж достатньо. Під час своєї бесіди ютуб-каналу "Розмова" вона зауважила, що із ранніх років хотіла стати відомою телеведучою.

Шаманська мала тверде переконання, що із тією зовнішністю, що була в неї, вона не стала б тим, ким є сьогодні. Читати також Анна Трінчер зізналась, по скільки разів на рік збільшує губи і скільки коле за раз (ФОТО) За словами Аліни, вона зробила ринопластику (пластика носа), хейлопластику (пластика губ), блефаропластику (операція зі зміни форми повік) і видалила грудки Біша (жирові скупчення у щоках).

Окрім того блогерка поставила вініри.Я оцінювала себе об'єктивно, якщо я буду такою повною і у мене будуть жовті зуби, хто візьме мене в кадр? - підсумувала 35-річна знаменитість.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA