Нео

Холодні супи: улюблені рецепти наших дружніх сусідів

Сейчас читают: 243
vogue.ua

Літня спека надихає приготувати щось легке, смачне та просте. І холодний суп – ідеальне рішення: він чудово вгамовує спрагу, насичує, але не забирає енергію, і готується швидко, іноді навіть без використання плити.

Vogue UAобрав декілька рецептів, які люблять наші найближчі сусіди. Цей литовський буряковий суп популярний у всіх країнах Балтії, але часто його можна зустріти й в меню польських ресторанів.

Модні шефи люблять експериментувати з традиційним рецептом, маринуючи буряки, додаючи до страви корнішони, редис, або сік лимона.

А ще шалтибарщай ідеальний партнер для теплої молодої картоплі. Складові: 4 середні буряки 4 яйця 4 огірки середнього розміру пучок кропу пучок зеленої цибулі 1 л кефіру 3,2% жирності Сметана, мінеральна вода, сік лимону, сіль, цукор на смакПриготування: Добре вимити буряки, кожен загорнути у фольгу та запікати у духовці одну годину при 180 °C.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA