книги жінки знаменитості натхнення читання

Маргарет Мітчелл: «Завтра буде новий день»

Сейчас читают: 254
womo.ua

Робота над одним із головних бестселерів американської літератури тривала 10 років. Маргарет Мітчелл написала лише один роман, але ця книга зробила її ім’я безсмертним.

Головну героїню «Віднесених вітром» часто ототожнювали та порівнювали з авторкою, хоча це їй дуже не подобалося. Водночас життя журналістки, письменниці та красивої жінки було наповнене драматичними подіями та непростими любовними історіями. Дівчинка з Атланти Маргарет Мітчелл, або просто Пеггі, як її називали друзі, народилася 8 листопада 1900 року в Атланті.

Вона і стала місцем її знаменитого роману. Дівчинка народилася у благополучній та заможній родині. Її батько служив адвокатом та очолював місцеве історичне товариство.

А мама, Марія Ізабелла, займалася домашнім господарством і благодійністю, підтримувала боротьбу жінок за виборчі права. У дитинстві Маргарет часто слухала розповіді про події минулого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA