Мэрилин Монро Нео Chanel Мэрилин Монро

9 секретів краси Мерилін Монро

Сейчас читают: 383
vogue.ua

Від припухлих, наче бджолами покусаних, червоних губ до фірмових платинових локонів Мерилін Монро була – і залишається – неперевершеною секс-бомбою та іконою краси.

Вона мала схильність до гламуру, яка досі відгукується багатьом з нас сьогодні. У той час як щодо біографічного фільму "Білявка" на Netflix думки розділилися, Vogue знов вдивляється в голлівудські правила краси Мерилін.  "Я особисто проти глибокої засмаги, тому що мені подобається відчувати себе блондинкою "на всьому тілі", — пояснила Монро, яка трималася подалі від сонця, незважаючи на те, що це було в моді в Каліфорнії.

Забудьте про бронзери та штучну засмагу, від яких багато хто з нас сьогодні в захваті: канон краси Мерилін – алебастрова шкіра.

Якщо ви коли-небудь замислювалися, який відтінок волосся замовляла Монро, коли сідала в крісло колориста, то вас, мабуть, здивує відповідь: "білий як наволочка".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA