средства по уходу Нео

Їжа для краси та молодості шкіри: поради зіркового дієтолога

Сейчас читают: 594
vogue.ua

Як узяти під контроль свій раціон і розбірливо ставитися до того, що ви споживаєте, розповідає колишня модель та зіркова дієтологиня й натуропатка Розмарі ФергюсонЯ завжди кажу, що ми – це не те, що ми їмо, а те, що перетравлюємо, і це дуже доречно, коли йдеться про шкіру.

Якщо мікробіом кишківника нездоровий, то й функціонує він з порушеннями, і тому він не тільки не може поглинати життєво важливих поживних речовин, вітамінів та здорових жирів, потрібних шкірі, а й може призвести до накопичення токсинів в організмі – ось звідки тьмяний колір обличчя та плями.

До того ж незбалансована мікрофлора кишківника викликає запалення, які призводять до почервоніння, набряків і висипань. 1. Вживання справжньої, цільної їжі – правило номер один для здорової шкіри.

Віддавайте перевагу якісним білкам, корисним жирам, зелені, овочам, фруктам, горіхам і насінню, бобовим та безглютеновим крупам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA