знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна звёзды

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 листопада: любов, як ртуть — можна утримати її у відкритій долоні, але не в стислій руці

Сейчас читают: 866
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 23 по 29 листопада на сайті HOCHU.ua каже, що кінець листопада — час відповідальний, адже потрібно встигнути багато.

Будь-яка нова справа, яку ви спробуєте почати в ці дні, буде приречене на провал. Якщо починань не уникнути, хоча б подстрахуйтеся і виберіть для себе запасні варіанти.

Не завадить допомогу з боку.Астропрогноз для всіх знаків Зодіаку з 23 по 29 листопада говорить, що останній тиждень осені подарує великий заряд енергії, а транзит зростаючого Місяця через Овна дасть багатьом впевненість в собі, бажання досягати поставлених цілей і наполегливість.Гороскоп здоров'я на тиждень з 23 по 29 листопада говорить, що вихідні дні, 28 і 29 листопада, сприятливі для процедур по догляду за шкірою, волоссям.

В цей час будете налаштовані на позитивне мислення про красу і здоров'я.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 23 по 29 листопада говорить, що в цей час ви забудете про лінь і відпочинок, тому вас

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA