На Західный страхи дружба Нео На Західный

8 захопливих фільмів Netflix, які варто побачити цієї осені

Сейчас читают: 350
vogue.ua

Цієї осені Netflix підготував кілька епічних кінопрем'єр: це екранізація культового роману Ремарка «На Західному фронті без змін», трилер «Хороший медбрат» з Едді Редмейном та Джессікою Честейн та друга частина пригоди сестри Шерлока Холмса Еноли.

Байопік "Білявка", присвяченій одній з найвідоміших жінок 20 століття - актрисі Мерилін Монро, безумовно, один з найобговорюваніших фільмів цієї осени.

Стрічка Ендрю Домініка торкається багатьох важливих питань: це і домашнє населення, і токсичні стосунки, і те, наскільки відносини з батьками визначають те, як вже доросла людина будуватимемо свої власні стосунки - чи то особисті, чи професійні.

Фільм, створений за мотивами роману-бестселера 2000 року Джойс Керол Оутс, є вільною інтепретацією біографії Норми Джин, відомої всьому світові як Мерилін Монро, а реальні події з життя акторки переплетаються з хворобливими міражами. . . "Білявку" треба дивитись та складати власне враження - а ще аплодувати стоячи актрисі Ані де Армас, яка втілила Мерилін Монро на екрані.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA