Дакота Джонсон Нью-Йорк Кино Нео Дакота Джонсон Нью-Йорк

6 фільмів з Дакотою Джонсон, про які ви не знали

Сейчас читают: 958
vogue.ua

4 жовтня актрисі Дакоті Джонсон виповнюється 33 роки. Для тих, хто думає, що дівчина знімалася тільки в гучній еротичній сазі «50 відтінків сірого», Vogue UA підготував «спростування» — список з шість фільмів, в яких Дакоту Джонсон можна побачити в зовсім інших амплуа.

Дакота Джонсон — донька актриси Мелані Гріффіт і актора Дона Джонсона, тому не дивно, що її дебют в кіно був «сімейним підрядом».

У 10 років Дакота зіграла невелику роль у фільмі «Жінка без правил». Режисером був Антоніо Бандерас, головну роль зіграла Мелані Гріффіт, Дакота зіграла її доньку, а справжня сестра Джонсон — Стелла Бандерас — зіграла сестру її героїні на екрані.

Це мила комедія про Люсіль — жінку, котра живе в Алабамі, а мріє бути зіркою у Голлівуді. Один з найвідоміших фільмів в біографії Дакоти, про який всі забувають — «Соціальна мережа» 2010 року, про виникнення соціальної мережі Facebook.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA