средства по уходу Sisley Нео

Два beauty-засоби, які мають з'явитися у вашій косметичці цієї осені

Сейчас читают: 564
vogue.ua

Закінчення сонячного сезону – час додати до щоденного догляду за шкірою нові засоби, які швидко та помітно надають сяяння шкіри.

Обрали головні новинки, що діють м'яко та ефективно.  "Вперше в історії індустрії ми прирівняли проблемну шкіру до чутливої, й постановили, що для досягнення високих і довготривалих результатів проблемна шкіра потребує такого ж дбайливого ставлення, як і чутлива", – каже Деніел Айзекс, директор департаменту розробок і технологій Medik8.

Press & Clear – це тонік із 2% інкапсульованою саліциловою кислотою та комфортним для шкіри рН ~5. 5, що забезпечує ніжну й водночас ефективну, клінічно підтверджену потрійну боротьбу з недоліками: до, під час і після висипівВ skincare-пабліках побутує упередження, що саліцилова кислота ефективна лише при низькому рН.

Однак дослідження Medik8 показало, що саліцилова кислота так само ефективна й при нейтральному рН ~5. 5. Такий рівень не руйнує шкірний бар'єр і дозволяє запобігти таким побічним наслідкам застосування ВНА (сухість, подразнення, жирна текстура).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA