Україна Netflix Україна

Netflix придбав права на сім українських фільмів

Сейчас читают: 371
womo.ua

Netflix придбав права на показ семи український фільмів, серед яких «Поводир» Олеся Саніна та «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча. «Цієї осені ми уклали дійсно унікальну угоду та продали права на перегляд великого пакета українських фільмів на Netflix на території України.

За умовами та бізнес-етикою ми мали тримати це в секреті, тому просто спостерігали, як українські ЗМІ провели справжнє розслідування, оприлюднили інформацію, хоч і неповну, заздалегідь, як цю інформацію підхопила громадськість.

Це свідчить про те, що наші повні метри насправді потрібні глядачу, викликають зацікавленість та захоплення. Все це надихає і далі працювати на локальну та глобальну дистрибуцію українських фільмів та серіалів.

Слідкуйте за анонсами. Далі буде», – каже директор Film.ua Distribution коментує Євген Драчов. Це перші з великого пакета фільмів, права на показ яких на території України придбав Netflix, підтвердив дистрибутор Film.ua Distribution у коментарі The Village Україна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA