нарциссизм лайфхаки психологія

8 ознак прихованого нарциса, якого складно розпізнати

Сейчас читают: 250
womo.ua

Як розпізнати нарциса, які особливості його поведінки та як його зрозуміти. Про це розповіла відома українська психологиня, авторка численних тренінгів та майстер-класів у сфері психологічного та особистісного розвитку Наталія Холоденко, назвавши 8 ознак прихованого нарциса.

Згадаймо персонажа давньогрецької міфології, сина річкового бога Кефіса, який закохався у власне відображення. Відповідно в психології подібне трактування, нарцис — це самозакохана людина.

Ось ознаки, які допоможуть його розпізнати. Читайте також: Що потрібно обговорити парам до того, як почати жити разом Ознака №1: Замкнутість, яка маскує невпевненість. Такі нарциси часто приховують свої недоліки за маскою стриманості, уникаючи відкритих проявів почуттів.

Це пов’язано з їхньою внутрішньою невпевненістю та страхом розкритися. Ознака №2: Чутливість до критики. Вони реагують на критику сильно, навіть якщо намагаються виглядати байдужими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA