психика психологія саморозвиток

13 ознак того, що у вас сильна психіка

Сейчас читают: 468
womo.ua

Сильна психіка характерна лише сильним та стійким людям, які з часом долають життєві негаразди, витягують з них цінні уроки й часто можуть стати просвітленими після, здавалося б, неможливих невдач.

Вони, як правило, володіють емоційною зрілістю та адаптивними захисними механізмами. Гарне психічне здоров’я пов’язане з життєстійкістю.

Більшість людей в якийсь момент відчувають депресію або тривогу, але психічно стійкі люди використовують наявні у них ресурси, щоб працювати над тим, щоб стати кращими.

Наприклад, оскільки вони, як правило, емоційно зрілі, вони бачать реальність такою, якою вона є, звертаються за підтримкою і проявляють активність у розв’язуванні своїх проблем. Читайте також: 15 питань до партнера, які допоможуть зміцнити ваші стосунки Ось 13 ознак, які свідчать про сильну та зрілу психіку людини: Ви розумієте, що ніхто вам нічого не винен.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA