люди секс стосунки Нео чоловік і жінка

Він тебе використовує: 9 ознак того, що ним керують не почуття

Сейчас читают: 105
hochu.ua

Якщо вам здається, що хлопець вас використовує, краще розібратися з цим передчуттям якомога швидше.Рама Норріс, ліцензована терапевтка з питань шлюбу та сім'ї, у статті hernorm.com перерахувала ознаки, які вказують на те, що вас використовують у відносинах.

Читати також Обходь стороною: 9 ознак чоловіка-маніпулятора Подивіться історію своїх повідомлень. Як часто ви розповідаєте про свій день чи про своїх друзів?

Чи дає вам односкладні відповіді? Наскільки швидко він відповідає на такі повідомлення, порівняно з розмовами про секс? Ці тенденції можуть бути показником того, що для нього ваші стосунки є чисто фізичними, і це одна з найбільш явних ознак того, що він використовує вас для сексу.Якщо ваш партнер регулярно загрожує піти, якщо ви не в настрої сексу, це поганий знак.

Ви обидва можете і повинні заявити про свої межі та очікування. Але якщо ви хочете різного, це не привід для нього натискати на вас.Якщо ви почуваєтеся некомфортно або не можете сказати "ні", не відмовляючись від стосунків, можливо він використовує вас для сексу,- пояснює Рама Норріс.Забути гаманець на першому або другому побаченні може бути ніяково, але це не обов'язково кінець світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA