Христина Соловій Іран Нео Христина Соловій Іран

Джессіка Честейн опублікувала відео з украінськими та іранськими жінками, які співають Bella Ciao

Сейчас читают: 632
vogue.ua

Актриса Джессіка Честейн продовжує підтримувати Україну. Так, днями акторка опублікувала в Інстаграм відео украінських та іранських жінок, яку співають відому італійську партизанську пісню Bella Ciao.

На відео, яке опублікувала голівудська актриса, ми бачимо зокрема украінських захисниць, які співають в окопі. «Жінки по всьому світу співають Bella Ciao”, борючись за свободу та мир на їхній батьківщині. - написала Честейн. - Від вулиць Ірану до окопів України, їхня сміливість відгукується у віршах».

Про події в Україні акторка знає не тільки з новин: на початку серпня Джессіка Честейн приїхала до Києва, щоб висловити солідарність з українським народом та побачите наслідки повномасштабної війни на власні очі.

Вона відвідала дитячу лікарню "Охматдит"; місто Ірпінь, яке пережило окуацію. а також зустрілась з президентом Володимиром Зеленським.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA