Laurent Saintlaurent обувь Аксессуары туфли Laurent Saintlaurent

7 універсальних пар туфель, які поєднуються з усім

Сейчас читают: 719
vogue.ua

Туфлі — найкрасивіше та улюблене взуття всіх модниць, яке завжди дарує максимум задоволення від придбання. Зрозуміло, що в модному гардеробі має бути не одна пара туфель, проте сьогодні ми хочемо показати вам найуніверсальніші туфлі цього сезону, які розв'яжуть питання, що взути цієї осені.

Ми розглянемо класичні чорні човники, туфлі на стійких підборах, напівпрозорі пари та позасезонні туфлі-слінгбеки, які виручать вас щодня у місті.

Поповнити свій капсульний осінній гардероб цього сезону пропонуємо за допомогою чорних лакованих туфель Saint Laurent, прикрашених невеликим золотим ланцюгом — таке взуття буде стильно виглядати як у повсякденному діловому гардеробі, так і складе пару вечірньому вбранню.

Щоб з легкістю провести цілий день у туфлях, як, наприклад, робить Кейт Міддлтон, придивитися варто до універсальних пар на стійких підборах або до взуття на танкетці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA