здоровье

SOS: благодійні ініціативи медиків, які рятують здоров'я українців

Сейчас читают: 584
vogue.ua

Як українськи медики допомагають в тилу: довідались з першоджерел Офтальмологічна клініка Візіобуд, засновниками якої є Володимир та Олена Мельник, повністю сконцентрувалася на допомозі військовим, українським лікарям, державним лікарням та всім, кому це вкрай важливо.  "Ми і надалі працюємо в операційній, повертаючи зір пацієнтам та роблячи добрі справи на благо держави та наших військових", – кажуть вони.  "Щодня ми працюємо над тим, аби бути дійсно корисними та докладаємо максимум зусиль та ресурсів для допомоги нашим пацієнтам та військовим і, безумовно, колегам.

Тому, найбільше пишаємося тим, що нам, разом із партнерами, вдалося отримати величезну партію медикаментів у якості гуманітарної допомоги, яку ми безкоштовно відправляємо державним офтальмологічним відділенням та лікарням".

З наявним списком офтальмологічних крапель можна ознайомитись за посиланням. Запит можна відправити на пошту. Спільними діями персонал клініки продовжує надавати безкоштовні офтальмологічні консультації з діагностикою зору для військовослужбовців.

Внутрішньо переміщені особи можуть пройти консультацію з діагностикою зору зі знижкою -50%. Передбачені й інші знижки. Так, рівень знижок на хірургію залежить від категорії:Щоб отримати консультацію та знижку для здорового зору, можні перейти за посиланням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA