люди Нео

Які фільми дивитись на фестивалі «Київський тиждень критики»

Сейчас читают: 628
vogue.ua

Фестиваль «Київський тиждень критики» збирає у програмі crema de la crema – найкращі фільми з лайн-апів головних європейських кінофестивалів.

Цього року в програмі фестиваля, який відбудеться в кінотеатрі "Жовтень" з 20 по 26 жовтня –фільм-переможець Канн "Трикутник смутку", гучна українська прем'єра "Бачення метелика" та ще багато цікавогоНова стрічка відомого данського режисера Рубена Естлунда ("Квадрат") – чи не найочікуваніша прем'єра фестивалю зокрема і тому, що у 2022 році фільм отримав «Золоту пальмову гілку» Каннського кінофестивалю.

Його дія відбувається на розкішному круїзному судні. Декілька супермоделей вирушають у розкішний морський круїз за участі надбагатих та впливових людей.

Після кораблетрощі розпещені пасажири судна потрапляють на безлюдний острів. Тут з’ясовується, що ловити рибу й загалом давати собі раду без грошей вміє тільки прибиральниця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA