Кино Netflix Нео

Які українські фільми тепер можна подивитися на Netflix

Сейчас читают: 162
vogue.ua

Стримінговий сервіс Netflix придбав права на показ семи художніх українських фільмів. За інформацією FILM. UA Distributrion, це перші стрічки з великого пакета кінокартин, які будуть доступні на Netflix на території України.

Розповідаємо, які фільми вже можна переглянути на платформі. Повнометражний дебют Антоніо Лукіча став сенсацією в українському комедійному кіно, здобувши Приз глядацьких симпатій у національному конкурсі 10-го ОМКФ та чотири премії «Золота Дзиґа».  «Мої думки тихі» — яскрава українська комедія, сучасна, дотепна та в гарному сенсі зухвала.

Події фільму відбуваються на Закарпатті: головний герой, звукорежисер Вадим, приїжджає додому з Києва, щоб записати на Закарпатті голоси рідкісних тварин — на замовлення канадської компанії з виробництва відеоігор.

У подорож Закарпаттям він вирушає разом з мамою — і ось тут починається дотепне кіно, яке дуже талановито зняв Лукіч. Масштабна екранізація повісті Івана Франка про боротьбу карпатських громад з навалою монголів, над яким працювала команда найкращих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA