Molly Goddard Simone Rocha Richard Quinn місто Лондон знаменитости Нео Molly Goddard Simone Rocha Richard Quinn місто Лондон

6 головних трендів на Тижні моди в Лондоні

Сейчас читают: 618
vogue.ua

Коли 8 вересня померла королева Єлизавета II, питання робити чи не робити шоу хвилювало кожного британського дизайнера, який готувався до тижня моди в Лондоні.

Деякі бренди, як-от Burberry, вирішили відкласти свої презентації, тоді як інші, як-от Richard Quinn, який отримав першу премію королеви Єлизавети II за британський дизайн у 2018 році, вирішили піти вперед і віддати шану на подіумі.

Шоу Richard Quinn розпочалося процесією моделей, одягнених у все чорне — дизайнер і його команда відхилилися від початкового плану створити перші 23 образи лише за 10 днів після того, як дізналися про смерть королеви.

Дивлячись на делікатну складність кожної сукні, ви б ніколи не дізналися. Це почуття солідарності було відображено в багатьох лондонських колекціях, оскільки дизайнери по-своєму усвідомлювали серйозність моменту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA