5 найбільших трендів краси з Міланського тижня моди

Сейчас читают: 367
vogue.ua

Поки паризький модний марафон набертає обертів, Vogue вибирає найбільші beauty-тренди  з подіумів Мілана, які захочеться спробувати в сезоні весна/літо 2023 року . "Подвійний" показ Gucci весна-літо 2023, коли на подіум вийшли 68 пар близнюків, дав візажисту та глобальному консультанту Gucci з макіяжу Томасу Де Клюйверу привід пограти з технікою.

Він застосував хайлайтер у "старому голлівудському стилі": замість того, щоб наносити його на традиційні зони, такі як вилиці, він створив ефект "зворотне світло": світло відбивається від чола та області під очима.

Коли моделі виходили на подіум, це створювало ефект, наче їхні обличчя були підсвічені ліхтариком. Макіяж для шоу Versace Донателла Версаче довірила створити візажистці Пет Макграт.

Макіяж ідеально пасував до холодно-фіолетової колекції. За словами Пет, концепція розкриває підривну красу, яка провокує творчість без обмежень.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA