Valentino знаменитости Тренд Нео Valentino

Як знаковий рожевий колір Valentino став головним відтінком року

Сейчас читают: 325
vogue.ua

Колекція Valentino, яку П’єрпаоло Піччолі представив на початку 2022 року, стала справжнісінькою феєрією. Італійський модний Дім продемонстрував цілий ешелон образів у найсміливішому рожевому кольорі — відтінку під назвою Pink PP, що був спеціально розроблений для колекції Valentino осінь-зима 2022/2023 у співпраці з Pantone.

Попри те, що сам відтінок є доволі сміливим і трохи зухвалим, дизайн Піччолі зробив його елегантним і майже королівським. Силуети були різкими та драматичними: прозорі розстібнуті сорочки з воланами спадали на штани; халати — фактурні та структуровані; вирізи — абстрактні та експериментальні.

Одноманітність монохромності була обрана, щоб привернути увагу до чогось глибшого: до людини,  оповитої рожевим одягом. «Знаєте, коли ви переглядаєте книгу з чорно-білими портретами, після двох-трьох сторінок ви розумієте, що не побачите світлого волосся чи блакитних очей.

Ви починаєте заглиблюватися у вирази облич, у зморшки, у різноманітні деталі… Я хотів створити подібний ефект», — зазначив П’єрпаоло Піччолі після шоу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA