что посмотреть фильмы Netflix

5 найпопулярніших нових фільмів Netflix, які зараз дивляться всі

Сейчас читают: 391
cosmo.com.ua

Взимку нам зазвичай хочеться залишатися вдома в колі сім`ї, поглинати цукерки з мандаринками і ні про що не думати. Ну а компанію в ці ліниві дні нам складе улюблений Netflix.

Щоб ти не витрачала багато часу на пошуки, ми зібрали тут 5 популярних фільмів від Netflix, які зараз дивляться в Україні та в усьому світі. Червоне повідомлення (Red Notice) Цей фільм увійшов у топ найкращих комедійних бойовиків від Netflix.

Що не дивно з огляду на «золотий» акторський склад: у головних ролях виступили Раян Рейнольдс, Дуейн Джонсон та Галь Гадот. У центрі сюжету опиняється психолог-криміналіст Джон Хартлі, який об`єднується з аферистом Ноланом, щоб нарешті спіймати найзнаменитішу злодійку у світі.

А вона тим часом збирається організувати найграндіознішу крадіжку століття. Хлопчик на ім`я Різдво (A Boy Called Christmas) Через свята ця казкова картина припала до смаку всім любителям Netflix — як дітям, так і дорослим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA