що подивитися фільми

Сапсенс: 5 фільмів, які тримають у напрузі до останньої хвилини

Сейчас читают: 364
cosmo.com.ua

Часом нам хочеться відволіктися від буденної реальності і поринути до світу захоплюючих фільмів, від гострих пристрастей яких неможливо всидіти на місці.

Інтригуючий сюжет, напруга від початку до кінця, хвилювання за улюблених героїв — ми знайшли для тебе 5 захопливих фільмів, які «затягнуть» тебе з першої ж хвилини і не відпустять до останньої.   Винний (The Guilty) Офіцер поліції у минулому, Джо Бейлор тепер змушений відповідати на дзвінки у кол-центрі в нічну зміну.

Одного разу йому телефонує молода жінка, яка розмовляє так дивно, що Джо розуміє — її викрали. Джо передає інформацію до поліції, але вони не можуть відшукати фургон, у якому знаходиться жінка та її викрадач.

Тоді Джо самому доводиться братися до справи, адже відлік пішов на хвилини, а, якщо з жінкою щось трапиться, він буде у цьому винний… Клаустрофоби (Escape Room) У кожної людини є таємні страхи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA