Стивен Кинг Сериалы что посмотреть Стивен Кинг

5 найкращих серіалів за романами Стівена Кінга, що «затягнуть» тебе не на жарт

Сейчас читают: 888
cosmo.com.ua

Що ти чула про Стівена Кінга, окрім того, що він є світовим рекордсменом за кількістю екранізованих книг (підказка — більше п’ятдесяти)?

Перш ніж перейти до перегляду серіалів, що вражають своєю геніальністю, лови декілька маловідомих фактів про короля жахів: Більш за все Кінг боїться літати!

Під час книжкових турів він переміщається зі штату в штат на своєму мотоциклі; анонімність — друге ім’я автора, адже він опублікував сім романів під псевдонімом Річард Бахман; в одному зі своїх інтерв’ю Rolling Stone  письменник зізнався, що є прихильником «Гаррі Поттера»; кращої компанії для гри в покер, аніж Джордж Р.Р.

Мартін, для Кінга годі й знайти (так, це автор «Гри престолів»). Здається, що в кожному будинку можна знайти затертий, старенький примірник «Воно» чи «Керрі», що вже стали класикою сучасної літератури, та вважаються найбільш вдалими і відомими екранізаціями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA