Україна Срср друзья знаменитости Нео Україна Срср

5 іноземних фільмів про Україну та нашу боротьбу за свободу

Сейчас читают: 387
vogue.ua

Що таке Україна для іноземних кінематографістів? Країна, де відбулася Чорнобильська катастрофа?. . Країна, яка пережила декілька революцій та виборола свободу?. .

Країна, яка зараз захищає гуманістичні цінності всього світу, відбиваючи напад російських загарбників?. . Майбутнє ще дасть відповіді на це питання – прямо зараз в Україні знаходяться кінематографісти з усього світу (наприклад, режисер останнього фільма про Джеймса Бонда Кері Фукунага), які напевно ще знімуть свої стрічки про Україну.

Тим часом ми зібрали декілька іноземних фільмів, присвячених боротьбі українців за свободу – нехай вони надихнуть нас боротися і не здаватися.

Один з найкращих іноземних фільмів про Україну зняла польська режисерка Агнешка Голланд. Вперше "ЦІну правди" показали на 69-му Берлінському кінофестивалі, де картина боролася за головний приз основного конкурсу – "Золотого ведмедя".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA