люди страхи Нео

Жінка на війні: 5 різнопланових фільмів

Сейчас читают: 744
vogue.ua

Попри те, що війна вважається переважно чоловічою справою – жінки відіграють у спільній перемозі не меншу роль. Хтось із них також бореться на передовий, хтось рятує життя в медзакладах, а хтось забезпечує надійну роботу тилу.

Ми згадали фільми, де сповна розкрито роль жінки на війні. Британська драма "Спогади про майбутнє" розповідає історію про юну Віру Бріттен, чиє спокійне життя уриває перша світова війна.

Найближчі її люди, включно з братом Едвардом і нареченим Роландом, ідуть на фронт, а вона замість навчання в Оксфорді наважується стати медсестрою в прифронтовій зоні.

Там їй доводиться лікувати не лише поранених британців, а й німців. Поступово ця війна забирає в неї близьких, а Вірі доводиться з кожним днем ставати щораз сильнішою і самостійнішою. "Мільйони, як ми" – фільм, присвячений роботі жінок на військовому авіаційному заводі за часів Другої світової війни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA