Нео

9 нових фільмів, які варто переглянути цієї весни

Сейчас читают: 743
vogue.ua

У деяких містах України свою роботу відновили кінотеатри — наприклад, у Києві вже працює мережа "Планета кіно". Відвідати кінотеатр — означає підтримати українців, які працюють там, то ж це шляхетна справа, а не просто розвага, яка може здаватися недоречною під час війни.

Ми зібрали кілька нових фільмів, які можна переглянути в кіно цієї весни, а також новинки Netflix. Вже вдруге в український прокат виходить "Носоріг" Олега Сенцова — адже перший прокат був перерваний повномасштабним вторгненням у лютому.

Історія фільму ґрунтується на реальних подіях 90-х в Україні. Головний герой на прізвисько Носоріг потрапляє в кримінальний світ і починає свій кривавий шлях, який приведе його зовсім не туди, куди він сподівався.

Знімали стрічку в Кривому Розі, Львові та Києві й завершили в грудні 2020 року. Головну роль зіграв непрофесійний актор, активіст правозахисного руху України, нині військовий ЗСУ Олег Філімонов.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA