люди Нео

Кейт Міддлтон та принц Вільям підтримали Україну

Сейчас читают: 479
vogue.ua

Велика Британія активно підтримує Україну у війні з росією не лише словом, а й ділом: надає військову, гуманітарну та фінансову допомогу.

Тим часом члени королівської родини також не залишаються осторонь та допомагають українцям. У четвер, 21 квітня, Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали штаб-квартиру Комітету з надзвичайних ситуацій у Лондоні, щоб дізнатися більше про роботу в питаннях підтримки людей, які постраждали від вторгнення росії до України.

Герцоги Кембриджські зустрілися з гуманітарними працівниками, які нещодавно повернулися з України, а також поспілкувалися через відеозв’язок з волонтерами, які нині перебувають в Україні, щоб дізнатися про поточну ситуацію та про те, яка допомога потрібна.

Для візиту пара вибрала образи в стилі business casual. Вилоги піджаків прикрашали значки в кольорах національного прапора України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA