Сара Джессика Паркер биография фільми кіно особисте життя відомих людей фільмографія Сара Джессика Паркер

Сара Джессіка Паркер: топ-10 фільмів і серіалів за участю актриси

Сейчас читают: 700
womo.ua

Сара Джессіка Паркер — відома американська акторка, продюсерка та модель, яка знялася у кількох популярних фільмах і серіалах, серед яких такі класичні стрічки, як «Вільні» та «Медовий місяць у Лас-Вегасі».

Пропонуємо вашій увазі 10 найкращих фільмів та серіалів, які варто подивитися в її день народження. Сара Джессіка Паркер (Sarah Jessica Parker), яка здобула популярність завдяки культовому виконанню ролі Керрі Бредшоу в серіалі «Секс і місто», продемонструвала свій талант у широкому спектрі кінофільмів і телевізійних програм.

Її чарівність і багатогранність зачаровують глядачів у всіх фільмах — від дотепних комедій до гостросюжетних драм. Пропонуємо вашій увазі вичерпний перелік найвидатніших робіт Сари Джесіки Паркер за її блискучу кар’єру: Сара Джессіка Паркер: фільми та серіали — ТОП-10 Секс і місто (1998 — 2004) Образ Керрі Бредшоу у серіалі «Секс і місто» не лише змінив уявлення глядачів про сучасну жінку на телебаченні, але й заглибився у складні теми дружби, кохання та розширення прав і можливостей.

Попри численні ролі, кар’єра Паркер зосереджена навколо образу Керрі Бредшоу з «Секс і місто» та його спін-оффів. Її образ, що втілював вишуканість і стиль, визначив ціле покоління.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA