карантин події

3 дні, 32 події, 30 митців із 5 країн: як пройшов поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ?

Сейчас читают: 714
hochu.ua

Із 4 по 6 вересня у Чернівцях тривав ХІ Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ. Як проходив захід? Читайте в нашому матеріалі!Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ — захід, що побудований на історичній спадщині Чернівців та його мешканців.

Метою фестивалю є повернення Чернівців на культурну мапу Європи. В умовах жорсткого карантину та внесення Чернівців до "червоної зони" організатори дещо змінили формат заходу задля безпеки його учасників та відвідувачів.

Так, цьогорічний фестиваль фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбувся онлайн. Наразі кількість переглядів усіх подій "Меридіану" сягає близько 80 тисяч.

Фокусна тема цьогорічного MERIDIAN CZERNOWITZ — "Слідами Целана". У рамках фестивалю відбулося 32 події. Серед них — поетичні читання, дискусії, презентації нових книжок, автограф-сесії та екскурсії "Місцями Пауля Целана".Учасниками заходів стали 30 авторів із 5 країн — Німеччини, Австрії, Швейцарії, Ізраїлю та України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA