Calvin Klein ароматы парфюм нишевая парфюмерия Calvin Klein

27 кращих ароматів для чоловіків

Сейчас читают: 629
vogue.ua

Знайти найкращій аромат для чоловіка – завдання досить головоломне. Що робить аромат ідеальним? Тут немає простої відповіді, адже все залежить не лише від особистих вподобань, а ще й від пори року і вашого настрою в цей день.

Ринок парфумів надміру переповнений безліччю варіантів: від фруктових, солодких у верхніх нотах до деревних або мускусних базових.

Існує мільйон різних комбінацій і можливостей. Як дізнатися, що найбільше підходить саме вам? Авторка цього дослідження вирушила на полювання за найкращими ароматами неупереджено, з відкритим розумом, розглядаючи все: від легких і свіжих до важких і мускусних, – і в процесі їй вдалося знайти кілька безсумнівних фаворитів, які можуть сподобатися майже будь-кому.

До списку переможців потрапили як незмінні класичні твори, на кшталт Eternity від Calvin Klein, що існує з 1988 року, так і нові фаворити, як-от Last Day of Summer від Gucci (вишуканої лінійки Дому The Alchemist's Garden), який пахне тим, що найточніше можна описати як теплі літні обійми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA