Польша Україна Молдавия Німеччина Румунія Португалія Чехія Угорщина Словаччина Нео StandWithUkraine Ми з України Польша Україна Молдавия Німеччина Румунія Португалія Чехія Угорщина Словаччина

Нема краще, ніж вдома: Юлія Костецька – про те, чому в Україні ліпше, ніж будь-де

Сейчас читают: 590
vogue.ua

"Нема краще, ніж вдома" – тепер для мене не просто текст, – каже видавчиня VOGUE UA Юлія Костецька, яка у вимушеній еміграції об’їхала половину Європи.

Юлія розповідає – як це: їхати, щоб врятувати життя; повертатися; їхати знов, залишати свій дім в Україні та постійно перебувати в русі.

Війна заскочила мене вдома саму у заміському будинку в 7 км від Києва. Я прокинулася між 4 і 5 ранку від вібрації будинку та гучних звуків (пізніше з’ясувалося, то були звуки від збитих ППО ракет у Василькові).

Зателефонувала чоловікові, який був у відрядженні за кордоном, потім – сусідові з будинка поблизу. Все, що відчувала, – це внутрішня тривога, тому про власну безпеку я не дбала ніяк.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA