знаменитости Нео

14 кращих сухих шампуней, щоб продовжити свіжість волосся

Сейчас читают: 485
vogue.ua

Сухий шампунь – це улюблений засіб для стайлингу у багатьох зіркових стилістів та знаменитостей. Проте зараз час згадати його пряме призначення – продовжити свіжість зачіски, яка в умовах відключень електрики наразі під загрозою.

Правила застосування прості: нанести під корені з відстані 30 см, дати всотати себум, стряхнути руками. Це і все – волосся знову стає свіжим та залишається таким, доки не захочеться його вимити знову.

Проте є деякі хитрощі. Так, стилісти нерідко радять наносити сухий шампунь на ніч: голова, що пітніє під час сну, буде під захистом пудри, що всотує шкіряний жир, і зранку можна сміливо вдивлятися в дзеркало, без невротичних думок "чи є вода, щоб вимити волосся" та "чи є світло, щоб його висушити".

Сухий шампунь добре тримати в сумці або в машині (багато брендів випускають дорожні паковання, мініатюрні та зручні) - це дасть можливість освіжити зачіску, коли це буде потрібно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA