Ілон Маск жертва Нео Citi Ілон Маск

Іноді краще мовчати: що Ілон Маск сказав про Крим та Україну

Сейчас читают: 116
vogue.ua

Мільярдер та засновник Space X Ілон Маск потрапив у скандал, запропонувавши у Twitter план завершення російської-української війни.

Пропозиція Маска віддати Крим росії викликала не тільки хвилю обурення серед користувачів Twitter, але й іронічну та різку реакцію української політичної та інтелектуальної еліти – від президента України Володимира Зеленського до письменниці Оксани Забужко.

Нагадаємо, що 51-річний Ілон Маск – інженер, винахідник, підприємець та інвестор (у безумно поважному списку сфер, на яких знається Ілон Маск, ніде не значиться «міжнародні відносини», «право» чи «історія»).

Маск закінчив Пенсільванський університет, де вивчав фізику та бізнес. Технічні здібності майбутнього зіркового підприємця проявились ще в дитинстві (Ілон Маск ріс замкненою в собі дитиною, він любив читати й багато часу проводив за комп’ютером – про цей період цікаво написано в книжці «Ілон Маск: Tesla, SpaceX і дорога в майбутнє» Ешлі Венс).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA