Mary Kay Yves Rocher День святого Валентина парфуми подарунки Mary Kay Yves Rocher

Для нього: 7 парфумів, що стануть кращим подарунком до Дня Святого Валентина

Сейчас читают: 730
cosmo.com.ua

Ще не обрала подарунок коханому? Парфум — завжди хороша ідея, особливо, якщо це новий та стильний парфум з нашої сьогоднішньої підбірки. Viking Cologne, Creed Розкішний парфум з нотами лимону, бергамоту, ветіверу, пачулі та сандалу для сучасних воїнів-вікінгів, які завжди досягають мети. Homme Sport, Dior Оновлений яскравий аромат з нотами бергамоту, рожевого перцю та акордами дерева, що підвищує рівень енергії та заряджає на нові досягнення. Gentleman Reserve Privee, Givenchy Елегантний і вишуканий коктейль з акордами віскі, абрикосу, бензоїну, пачулі та кедру. Love Affair Homme, Eisenberg  Парфум для сміливих та пристрасних чоловіків зачаровує поєднанням фіалки, троянди, сандалу та мускусу.

До речі,  Eisenberg має і жіночу версію цього звабливого аромату,  Solo Atlas, Loewe Ідеальна композиція для  мандрівників, що марять новими непідкореними верхівками, має в основі квіткові та цитрусові ноти, врівноважені акордами мускусу, амбри та солі. Ambre Noir, Yves Rocher Деревно-мускусний парфум, що цілком справедливо носить статус світового бестселеру.

Він сподобається всім без виключення, тож сміливо замовляй його на подарунок. Cityscape, Mary Kay Витончений аромат з нотами перцю, лаванди та ветиверу чудово підійде для щоденного використання,  підкреслить характер та стиль чоловіка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA