Украина місто Маріуполь місто Херсон Нео Украина місто Маріуполь місто Херсон

2022 рік: як волонтерки утримували внутрішній баланс

Сейчас читают: 296
womo.ua

Окопні свічки, ліки, ноші, вареники та пастила, тижневі очікування телефонних дзвінків чи хоча б повідомлень у месенджері з Маріуполя, Херсону, а тепер і Бахмута – це щоденне життя тих волонтерок, які підтримують ЗСУ.

Зустріч людей на вокзалах вдень та вночі, безкоштовне розселення, працевлаштування втікачів від війни, — це про інших волонтерок, які самі рятувалися в чужому місті, але допомагали оговтатися всім, хто втратив своє минуле і не був впевненим у тому, що в них є навіть сьогодні, не говорячи про завтра.

Оксана Камінко та Альона Філіппова не знайомі одна з одною, але обидві знайшли власні шляхи для створення проєктів, які не лише об’єднали купу людей, але і допомогли втриматися від втрати рівноваги.

Від розселення людей у Львові до культурологічного проєкту у Києві Війну Оксана Камінко зустріла у Києві – о четвертій ранку прокинулась від бомбардувань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA