Що робити, коли немає відчуття вселенського щастя від материнства: рекомендації педіатра-неонатолога Марини Шакотько

Сейчас читают: 451
womo.ua

Лікарка педіатр-неонатолог, консультантка з питань грудного вигодовування, медична блогерка, авторка і ведуча програм на каналі «Медичний» Марина Шакотько видала книжку з обнадійливою назвою  “Летить лелека.

Книжка-антистрес для батьків”. Але Womo.ua цієї новини виявилось замало, тому авторку і медикиню ми одразу закидали питаннями про материнство, актуальні для наших читачок. Велика кількість “лякалок” на кожному кроці батьківства пов’язана з відсутністю простих знань про новонароджених малюків Марино, як виникла ідея створити книгу «Летить лелека»?

Які основні цілі ви ставили перед собою, коли почали працювати над нею?  Ідея написання книги виникла ще в часи, коли я працювала педіатром-неонатологом в пологовому будинку.

Я бачила, як багато тривог і переживань, пов’язаних із народженням дитини, доглядом за нею, мають сімейні пари-породіллі. Велика кількість обмежень, заборон і забобон, всіляких “лякалок” на кожному кроці батьківства, на мою думку, пов’язана з відсутністю простих знань про новонароджених малюків, розуміння їх потреб, особливостей життя в перші місяці від народження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA