Монако блогер Instagram Нео новини Монако

20-річну скандальну блогерку Вербу зупинила італійська поліція (ФОТО)

Сейчас читают: 741
hochu.ua

Популярна українська блогерка Юлія Верба вирішила дивувати не тільки своїх підписників, а й італійську поліцію. Так, коли дівчина поверталася з відпочинку в Монако, її зупинили співробітники правоохоронних органів і були явно шоковані тим, на якій машині по місту розсікала 20-річна інфлюенсерка.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Юлія Вербинець розповіла, що дорогою в Україну з Монако вона заїхала в Італію, де її зупинила поліція.

Виявилося, місцеві співробітники компетентних органів лише хотіли перевірити її документи. Але побачивши, що за кермом елітного автомобіля, вартістю в 10 мільйонів гривень, сидить 20-річна дівчина - були явно шоковані.

Читати також "Зеленський не зробив оголошення, що треба допомагати армії": Юлія Верба осоромилася безглуздою заявою Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaaВсе добре, підписники.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA