Фото новини Imagine Dragons шоубізнес

Поруч з легендарними музикантами. Український хлопчик з'явився на сцені разом з "Imagine Dragons" (ФОТО)

Сейчас читают: 266
hochu.ua

Історія юного Олександра з Новогригорівки вразила громадськість. 14-річний хлопець втратив свій будинок через військову російську агресію.

Відомий американський колектив "Imagine Dragons" вирішив допомогти хлопчині у відбудові житла. Тепер же Сашко вийшов на сцену зі своїми друзями та кумирами.Цікаво що Imagine Dragons навіть записали трек героєм якого став постраждалий від російської навали Олександр.

Композиція "Crushed" набула широкого розголосу, зокрема через трагічну історію підлітка. Читати також "Ми єднаємося з нашими українськими друзями": Imagine Dragons випустили потужний кліп про війну в Україні (ВІДЕО) Про те, що хлопець з'явився на сцені разом з популярним бендом стало відомо з повідомлення міністра цифрової трансформації Михайла Федорова у його Telegram.

Як виявилося, знаменитий гурт дав концерт у Варшаві, на який запросив Сашка. Сашко втратив будинок через російський обстріл, але завдяки UNITED24 та донору платформи — мережі "Аврора" незабаром отримає нову домівку,— написав про підлітка Михайло Федоров.Будівельники кажуть, що в перспективі Олександр зможе повернутися до рідної оселі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA