Фото новини шоубізнес

Зібров отримав престижну нагороду і показав свою красуню-дочку (ФОТО)

Сейчас читают: 619
hochu.ua

Легендарний 66-річний виконавець Павло Зібров опублікував ексклюзивне фото з 26-річною донькою Діаною. Окрім того знаменитість похизувався  нагородою, яку отримав від престижної європейської організації.

Подробиці - в нашому матеріалі. У себе в Іnstagram Зібров розповсюдив знімки, на яких видно, як йому вручають Орден "Золотого Тріумфального Сокола".

Почесну відзнаку виконавець отримав від Президії Асамблеї ділових кіл. Читати також "Бандерівці захопили владу": родичі Павла Зіброва хотіли "врятувати" його сім'ю, пропонуючи притулок у росії Як правило, подібні нагороди отримують за благодійну діяльність, вагомий внесок у зміцнення державності, меценатську діяльність.

Вдячний артист після вручення Ордену написав:Щиро радий отримати почесну нагороду - Орден "Золотого Тріумфального Сокола". Вдячний Президії Асамблеї ділових кіл України за визнання та довіру!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA